PowerCube® Body+

De nieuwe standaard

De nieuwe PowerCube Body+ is het resultaat van tientallen jaren ervaring in het vervaardigen van bodyplethysmografen waarbij gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste technologiën.


Door de langdurige stabiliteit van de ultrasound sensor in combinatie met onze nieuwe algoritmen,  kunt u voor het eerst onderscheid maken in astma, COPD, restrictie of een combinatie van deze aandoeningen door simpelweg te kijken naar de vorm van de weerstandscurve. In tegenstelling tot eenvoudiger systemen, worden de weerstandscurven niet  automatisch gesloten maar BTPS gecorrigeerd op basis van de omgevingscondities voor elke ademhaling.

De PowerCube Body+ is de eerste Bodybox op de markt met:

Ganshorn Bodyplethysmograph PowerCube Body+

u
  • Standaard gebruik van de ultrasound flow sensor
  • Eenvoudig te verstellen voor gebruik patiënt
  • Keuze uit een brede zitbank (max. 160 kg) of een in hoogte verstelbare draaistoel (max. 120 kg)
  • Met automatische en gelijktijdige kalibratie van zowel de box en de monddruk op drie verschillende frequenties
  • Keuze uit een grote verscheidenheid aan vloerdesigns
  • Plafond verlichting in verschillende kleuren, waaronder wit
  • Met LED’s als indicator voor een gesloten deur

 

 

Meetprogramma’s: Spirometrie/flowvolume, MVV, bodyplethysmografie (ademweerstand: SRtot, SReff, Rtot, Reff, Rin, Rex, longvolumina: TGV, TLC, RV, RV%TLC u.a.m.), ROCC, PImax/ PEmax/ P100, offline input van bloedgaswaarden.

Opties: Real-time Single breath diffusie, Bronchiale provocatietest, N2 uitwas, FRC rebreathing, capnovolumetrie, emfyseem test, etc.

 

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie,neem dan kontakt op met een van onze verkopers:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.